Festivalinfo 2024


Ålands Dansbandsfestival hålls för tredje året sommaren 2024 på den härliga skärgårdsön Föglö. Under vecka 28 kommer några av Nordens bästa dansband att uppträda på Restaurang Seagrams stora festivalområde utomhus i hamnbyn Degerby.

På vår dansbana finns gott om rum att ta sig en svängom och i området finns öltält, barer och festivalmat. Från restaurangköket serverar vi dans-supé varje kväll för er som önskar sittplats.


Trygg biljettbokning

Ni kan avboka biljetter med pengarna tillbaka fram till 1 juni.

Vid sjukdom får ni alltid avboka med pengarna tillbaka, mot uppvisning av läkarintyg.

Alla biljetter är personliga och kan inte säljas vidare.


Arrangör: Restaurang Seagram

Festivalpass och inträde Köp biljetter


Plats

Ön Föglö på Åland

Till Åland kommer man enkelt med färja från Stockholm, Kapellskär, Grisslehamn, Helsingfors eller Åbo. Färjorna går till Mariehamn och därifrån kör man eller tar bussen till den lilla hamnen Svinö. Från Svinö går en färja ungefär en gång i timmen till Degerby i Föglö, med Restaurang Seagram och Ålands Dansbandsfestival på kort gångavstånd.

🗺 Karta

📍 Information om Föglö

🛳 Färjor till Åland

⛴ Färja till Föglö


Tid

6 till 13 juli 2024

Festivalen invigs den 7 juli när Streaplers går upp på scenen. Sedan fortsätter den under en fartfylld vecka ända fram till lördagen, då Per-Håkans och Tomas Fantz avslutar. För er som vill tjuvstarta har vi förfest lördagen 6 juli, då åländska banden Högtryck och Conny Henrix underhåller.


Mat & dryck

Restaurang Seagram

Arrangör för festivalen är Restaurang Seagram, som är en av Ålands bästa restauranger. Under kvällarna serveras 3-rätters danssupé inomhus och på uteserveringen, men det gäller att boka i tid för att garantera er plats. Menyerna hittas under banden på framsidan.

Det finns också barer, öltält och festivalmat såsom pizza, hamburgare och varmkorv på området.

Boka danssupé


Ordningsregler

Egen alkohol får ej tas in på festivalområdet

Alkohol som är köpt på området får ej tas ut från området

Vi har nolltolerans mot narkotika.

Vi accepterar ej sexuella trakasserier gentemot vår personal eller andra gäster.

Rökning på anvisad plats.